fbpx

СВЯТА: ЯК НЕ ПЕРЕЇСТИ І ЩО РОБИТИ, ЯКЩО…

That39s-how-much-you-have-to-jog-to-shed-those
Культура застіль в середньостатистичній українській родині відсутня, зате переїдаємо ми добряче. Та навіть якщо намагатися їсти помірно, все одно жири, майонез і просто важкі страви, незвичні для організму, добра точно не принесуть. Наслідки у переїдання різні, і зайві кілограми — далеко не найгірші.

Це загрожує: 
● збоями метаболізму;
● дисфункцією щитовидки;
● стрибками артеріального тиску, гіпертонією;
● вегетосудинна дистонією;
● патологіями шлунково-кишкового тракту — гастритами, виразками, дисбактеріозом;
● погіршенням роботи головного «чистильника» печінки, жовчовивідних органів;
● хворобами суглобів.

Шкідливі навіть разові надмірності, регулярні переїдання тим більше. У зоні ризику люди з хронічними захворюваннями, яким для сильного загострення і помітного погіршення стану досить трохи відступити від дієти. Надлишок вуглеводів підвищує цукор крові і може спровокувати діабет. Зайві жири, особливо тварини, підвищують холестерин до критичних позначок. Надлишок білків — це надмірне навантаження на нирки і центральну нервову систему. Це призводить до безсоння і набряків. Також переїдання може спровокувати застій жовчі — патологічний стан, на тлі якого розвиваються найрізноманітніші проблеми зі здоров’ям.

Здорове застілля — реально чи ні

Це дивлячись що, де, як і з ким. Запобігти переїдання простіше, ніж потім усувати наслідки, але в гостях страви, їх склад і обсяги проконтролювати складно. У ресторані, гостям подають різні страви, і залишається тільки сподіватися, що потім не буде блювоти, нудоти та інших побічних явищ.

Вдома можна контролювати набір і склад страв. Мінімізуйте сіль і спеції, застосовуйте натуральні підсилювачі смаку, обмежте по можливості вміст жирів в стравах. Їжте квашені, бочкові овочі, але надмірно не захоплюйтеся, соління краще виключити взагалі. Порція, яку ви вживаєте за раз, повинна вміщатися на долоні — все інше просто зайве. Лимонади замінюйте домашніми соками, майонез — йогуртом або нежирною сметаною. Можна, в якості підтримки, за пару тижнів до свят, почати приймати добавки, які стимулюють роботу печінки.

Якщо ви вже переїли

Запобігти переїдання простіше, ніж потім лікувати шлунок та страждати до полегшення стану. Але на свята, коли все смачне і його так багато, стриматися часто просто неможливо. Тому знання, що робити для усунення неприємних симптомів переїдання, буде корисно кожному.

Під час застілля постарайтеся не накладати все і відразу в величезні тарілки, чергуйте посиденьки за столом з прогулянками, танцями.

Багатьом допомагає прийом ферментів підшлункової, але тут потрібна обережність — препарати вимагають грамотного прийому, дотримання дозувань.

Після свята влаштовувати дієту не потрібно — організм до цього відчув сильний стрес, коли ви закидали в нього все, що можна і не можна, у величезних кількостях. Відкладіть розвантажувальні дні на потім, а поки що помірно і правильно харчуйтесь. Дотримуйтесь баланс вуглеводів, жирів, білків, займайтеся спортом або просто більше гуляйте. Через тиждень після невдалого застілля або череди свят можна буде сідати на дієту, щоб привести фігуру в норму.

Артижель — натуральна біологічно активна добавка з екстрактами кульбаби і артишоку. Продукт можуть приймати діти і дорослі для поліпшення роботи печінки, усунення застоїв жовчі. Він не має побічних ефектів, дбайливо впливає на організм. Якщо ви розумієте, що сильно переїли, а печія турбує не перший день, пройдіть курс Артижеля. Він поліпшить самопочуття, зовнішній вигляд, допоможе уникнути серйозних проблем в майбутньому.

У Вас нет накопительной скидки. Пожалуйста, авторизируйтесь, чтобы узнать Вашу текущую накопительную скидку

Доставка «Meest» – від 2-х до 4-х днів
Важливо!!!

При отриманні товару обов’язково перевіряйте відповідність, цілісність і комплектацію! Якщо виникли проблеми — обов’язково проінформуйте менеджера в день отримання!

Приєднуйтесь до наших підписників!

Хочете одним з перших дізнаватися про наші новинки, акції та отримувати цікаву інформацію з нашого Блогу?