ЧОМУ ВАЖЛИВО ПІДТРИМУВАТИ ЗДОРОВ’Я ПЕЧІНКИ, ЖОВЧНОГО І ЯК ЦЕ РОБИТИ

FOTOS
Печінка – найважливіший орган людського організму. Він бере участь в процесах кровотворення, виконує роль фільтра, який очищає кров, регулює її склад. Через печінку проходить широкий набір речовин – вони надходять ззовні разом з харчовими добавками, ліками, пр. Орган знезаражує віруси, бактерії, токсини, що потрапляють в організм, виводить продукти їх розпаду.

До печінки приєднується жовчний – в ньому накопичується надходить з печінки і подається потім до кишечнику жовч. Вона визначає якість травних процесів, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, прискорює переміщення кашиці з харчових продуктів.Також жовч бере участь у розщепленні жирів, перешкоджає розвитку атеросклерозу.

Печінка і жовчний працюють в тісному взаємозв’язку. В ідеалі жовч повинна бути рідкою і світлою, але, застоюючись в міхурі, вона темніє. Підсумок – утворення в органі каменів, необхідність робити операцію. Якщо не стежити за здоров’ям печінки і жовчного міхура, проблем зі здоров’ям не уникнути.

Корисні продукти і трави

Виділяється ряд продуктів харчування, корисних для жовчного і печінки. Вони стимулюють роботу органів, запускають процеси їх самоочищення. Головний – оливкова олія, яку можна пити по столовій ложці щодня натще. Вибирайте масло першого холодного віджиму, оскільки в процесі нагрівання руйнується більшість корисних речовин. Допомагають печінки і жовчному міхуру кислі продукти – обліпиха, журавлина, квашена капуста, лимони. Кислоти, що входять до їх складу, посилюють відділення жовчі, не дають їй надмірно застоюватися і загусати, запобігають утворенню каменів. Вживаючи кислі продукти щодня, ви страхуєте себе від багатьох проблем (але важливо не перестаратися, особливо при підвищеній кислотності шлунка). Наступна в нашому списку редька, яку японці їдять постійно, включають до складу різних страв. До речі, редьку можна маринувати. Незамінна для здоров’я печінки буряк – її варять, тушкують, запікають, вживають в їжу в сирому вигляді. Фіни навіть печуть фірмові пироги з буряковою начинкою. Можна робити з буряка сік – але не пийте його занадто багато і завжди розбавляйте водою. Застосовують для лікування, профілактики захворювань печінки, жовчного цілющі трави. Основні – безсмертник, пижмо, рильця кукурудзи, м’ята, розторопша.

Прийом Артижель

Інтернет-магазин товарів для здоров’я і краси Foodsup пропонує вашій увазі широкий вибір натуральних безпечних біологічно активних добавок. Сучасна людина не завжди може досить займатися спортом, багато спати, мало працювати і отримувати всі вітаміни з продуктів харчування. У нас є можливість замовити корисні БАДи в пару кліків.

Правильно виберіть препарат, добавку – і ви забудете про болі, хронічні втоми, занепад сил. До речі, постійні депресії, тьмяний відтінок шкіри, болі в животі можуть вказувати на те, що барахлить печінка. Їй важко впоратися з величезними обсягами токсинів, в результаті організм засмічується і перебуває в стані постійної інтоксикації. Також печінку, яка працює не в повну силу, перестає виробляти важливі компоненти жовчі, і порушується робота органів травлення. Це призводить до розвитку застійних явищ, жовчнокам’яної хвороби.

У зоні ризику особи:
• які харчуються неправильно;
• обожнюють фаст-фуд, гостру, жирну їжу;
• зловживають кавою, алкоголем;
• безконтрольно приймають медикаменти;
• регулярно сидять на дієтах, голодуючі;

Поява гіркоти у роті, характерного неприємного запаху, відрижки, нудоти – знаки, що потрібно вживати заходів. Насторожити повинні біль в підребер’ї справа, різке зменшення ваги, жовтушність шкіри. Детокс може не допомогти – потрібна індивідуально складена програма, яка враховує запити конкретного пацієнта. Хороші результати в лікуванні патологій печінки, жовчного дає натуральна дієтична добавка Артіжель™. Він прискорює відновлення клітинних структур органів, покращує якість відокремлюваної жовчі. При курсовому прийомі поліпшується обмін речовин, відновлюється травлення.